Bestel en betaalinformatie

Bestellen op geboortekreet.nl gaat snel, is simpel en is bovenal veilig.
geboortekreet.nl biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Al onze betalingen lopen via onze betaalprovider SISOW waardoor we een veilige betaalomgeving kunnen garanderen.

IDEAL: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop.

PAYPAL: Met PayPal kunt u met een e-mailadres betalingen online verzenden op een veilige en gemakkelijke manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards. Indien u over een Paypal account beschikt kunt u direct na afronding van de bestelling, de betaling voldoen.

OVERBOEKING: Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling moet worden overgeboekt. U ontvangt de betaalgegevens via Sisow.

MISTER CASH: Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders -in een beveiligde betaalomgeving- online aankopen doen

PRIJZEN: Alle prijzen op onze website zijn Incl BTW

VERZENDKOSTEN: De verzendkosten voor Nederland bedragen € 5,95 voor pakketpost en € 2,50 voor Brievenbuspost. Voor Belgie zijn deze resp. € 7,95 en € 4,00. Vanaf € 75,00 verzenden wij gratis

Gepersonaliseerde artikelen vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet worden geretourneerd