Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Wat is een sjabloon?
U kunt de muurstickers ook als sjabloon ontvangen. Dit sjabloon kan op de muur geplakt worden en worden ingevuld met verf. U gebruikt hiervoor een kwast, roller of spuitbus. Op deze manier krijgt u een unieke afbeelding op de muur die u zelf geschilderd heeft. Het sjabloon is voor éénmalig gebruik.
Welke afmeting kan ik bestellen?
Elke sticker is verkrijgbaar in een aantal standaard formaten. Wenst u een ander formaat neem dan even contact met ons op (06-28162727) U kunt natuurlijk ook zelf uw eigen sticker ontwerpen
Moet ik de sticker aan de binnen- of buitenkant van het raam plakken?
Indien mogelijk dan adviseren wij om de sticker aan de buitenkant te plakken. De kleuren komen net iets beter tot hun recht. Indien niet mogelijk (bv eerste verdieping) dan kan de sticker aan de binnenkant geplakt worden. Wij maken de sticker in dat geval in spiegelbeeld zodat hij van buiten af leesbaar is.
Kan ik de sticker bestellen met een extra naam? Ik weet het geslacht nog niet
Dat is mogelijk bij een aantal stickers. Neem indien u dit wenst even telefonisch contact met ons op (06-28162727)
Kan ik de sticker al bestellen voordat mijn kindje geboren is?
Indien u het geslacht van het kindje al weet en de naam is bekend dan kunt u de sticker gerust enige tijd voor de geboorte bestellen. De sticker kan gerust enige tijd in de verzendkoker bewaard worden.
Is de sticker meerdere malen te gebruiken?
Nee, de sticker is voor éénmalig gebruik. Als hij eenmaal geplakt is kan hij niet meer zonder kapot te gaan verwijderd worden.
Is de sticker eenvoudig te verwijderen?
Ja de sticker is eenvoudig te verwijderen. Na het verwijderen kan het raam met een schoonmaakmiddel gereinigd worden.
Is de sticker eenvoudig aan te brengen?
Als u de instructies op de bijgeleverde plakinstuctie volgt dan is de sticker eenvoudig aan te brengen. Deze instructies zijn ook op onze website terug te vinden. Indien u een meerkleurige sticker besteld dan krijgt u van ons een aanvullende plakinstructie meegeleverd bij uw bestelling. De spatel die u nodig heeft om de sticker te plakken krijgt u bij ons gratis meegeleverd bij uw bestelling.
Ik wil een kinderkamersticker bestellen. Op welke materialen kan ik deze aanbrengen?

Deze stickers hechten het beste op vlakke, gladde ondergronden zoals o.a. (plexi)glas, tegels, metaal, deuren, meubels, plastic, spiegels, gladde muren (latex!), mdf, spaanplaat.

Maar ook op b.v. canvasdoek dat met latex is geverft of glasvezelbehang met een laagje latex hechten de stickers goed (heeft wel wat langer tijd nodig om te hechten).

Bij kalkhoudende muurverf en bij twijfel altijd even vooraf testen. Wij sturen indien u dat wenst een proefstukje mee bij de muurstickers.

Wilt u vóór dat u bestelt een proefstukje ontvangen? Stuur ons dan een email via het contactformulier met vermelding van uw adres en wij sturen u een teststukje toe.

Ik heb een eigen ontwerp voor een sticker kunnen jullie dat maken?
Neem contact met ons op via het contactformulier en wij informeren u over de mogelijkheden en de prijzen. Aarzel niet, veel is mogelijk! Ook kunt u op onze site zelf een sticker ontwerpen.
Staat uw vraag er niet bij?
Stuur ons een email  of neem contact met ons op via het contactformulier en u krijgt van ons snel een reactie terug. Neem ook eens een kijkje op www.raamsticker.nl

Bestel informatie vragen

Wat is de levertijd van een sticker?
Als u een sticker bij ons heeft besteld dan streven wij ernaar deze na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen te verzenden. Wij verzenden de stickers van maandag t/m vrijdag en de bezorging vind plaats op maandag t/m zaterdag. U heeft de sticker dus snel in huis! Is uw bestelling spoed? Neem dan even telefonisch contact met ons op (06-28162727)
Op welke manieren kan ik de sticker betalen?
U kunt in de webshop betalen middels Ideal, Paypal, overboeking of Mister Cash (België) Bij Ideal staat het bedrag direkt op onze rekening en zult u de sticker sneller ontvangen. Bij overboeking staat het bedrag meestal de dag na de overboeking op onze rekening. Wij maken ten alle tijden gebruik van onze betaalprovider Sisow waardoor we een veilige betaalomgeving kunnen garanderen
Kan ik de sticker ook afhalen?
Na betaling van de sticker kan deze ook bij ons worden afgehaald. Dit is mogelijk op maandag t/m vrijdag nadat u telefonisch een afhaal afspraak heeft gemaakt. U ontvangt van ons een email op het moment dat de sticker klaar ligt. Na de ontvangst van deze email kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak om de sticker af te halen (Tel: 06-28162727) Heeft u nog geen email onttvangen? Neem dan vooraf wel even telefonisch contact met ons op om te informeren of de sticker al klaar ligt.
Hoe hoog zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor Nederland bedragen € 4,95 voor pakketpost en € 2,50 voor Brievenbuspost. Voor Belgie zijn deze resp. € 7,95 en € 4,00. Vanaf € 75,00 verzenden wij gratis
Staat uw vraag er niet bij?
Stuur ons een email  of neem contact met ons op via het contactformulier en u krijgt van ons snel een reactie terug. Neem ook eens een kijkje op www.raamsticker.nl